Artikel van Follow the Money over onze walk-in centre

Healthcare for Internationals Limburg is trots om opnieuw te worden genoemd in een artikel gepubliceerd door Follow the Money. Dit artikel biedt een uitgebreid overzicht van de huidige situatie voor patiënten zonder huisarts en belicht hoe onze Walk-in Centre Healthcare for Internationals Limburg in Venlo dienst doet als oplossing.

Onze Walk-in Centre is, tot op heden, de enige van zijn soort in Nederland en biedt een tijdelijk toevluchtsoord voor patiënten die geen toegang hebben tot reguliere huisartsenzorg. Hoewel het centrum oorspronkelijk bedoeld is als een tijdelijke oplossing, zou het weleens de eerste stap kunnen zijn naar een nieuwe evolutie in huisartsenzorg.

Bij Healthcare for Internationals Limburg geloven we dat huisartsenzorg laagdrempelig en toegankelijk moet zijn voor iedereen, ongeacht hun achtergrond of persoonlijke situatie. We streven ernaar om deze visie te verwezenlijken door zorg te bieden aan patiënten die anders buiten het systeem zouden vallen.

Het artikel van Follow the Money werpt licht op deze kwestie en biedt waardevolle inzichten in de behoeften en uitdagingen van patiënten zonder huisarts. We nodigen u uit om het volledige artikel te lezen en meer te weten te komen over het werk dat we doen bij Healthcare for Internationals Limburg. Lees het artikel hieronder.

We blijven ons inzetten om de toegang tot zorg voor alle patiënten in Limburg te verbeteren en waarderen uw voortdurende steun terwijl we deze missie voortzetten.

Deel dit bericht