Onze zorgprogramma’s

In onze praktijk hebben we verschillende spreekuren.

Het spreekuur van de huisarts

Bij medische klachten kun je terecht bij de huisarts. Een afspraak bij hem kun je via de assistente maken. Soms kan zij je al helpen of kan ze een beeldbelconsult of e-consult aanbieden. Tijdens de afspraak gaat de arts zal de arts je zo nodig onderzoeken en eventueel verder onderzoek aanvragen. Ook kan hij medicatie voorschrijven die je bij de naastgelegen apotheek direct kunt ophalen.

Het spreekuur van de assistente

De doktersassistente heeft een eigen spreekuur, tijdens dit spreekuur kunt u terecht op afspraak voor bloeddrukcontrole, glucose prikken, oor uitspuiten, hartfilmpje, uitstrijkjes, injecties, hechtingen verwijderen, wratjes aanstippen en wondzorg.

Het CVRM-spreekuur

Bent u bekend met een hoge bloeddruk, dan kunt u in de praktijk terecht voor controles, deze zullen frequent plaatsvinden om u gezondheid goed in de gaten te houden en uw leefstijl te bespreken. Dit spreekuur is voor chronische patiënten.

Diabetes spreekuur

Bent u bekend met diabetes dan kunt u in de praktijk terecht voor controles van uw suikers onze medewerker houdt uw leefstijl en suikerwaardes met u in de gaten en geeft uitleg over medicatie die voorgeschreven wordt. Dit spreekuur is voor chronische patiënten.

Het spreekuur van de huisarts

Bij medische klachten  kun je terecht bij de huisarts. Een afspraak bij hem kun je via de assistente maken. Soms kan zij je al helpen of kan ze een beeldbelconsult of e-consult aanbieden. Tijdens de afspraak gaat de arts zal de arts je zonodig onderzoeken en eventueel verder onderzoek aanvragen. Ook kan hij medicatie voorschrijven die je bij de naastgelegen apotheek direct kunt ophalen.