Hoe maak je een afspraak

Direct digitaal zelf een afspraak inplannen is momenteel helaas niet mogelijk. Vanaf half februari 2022 kunt u dit via ons nieuwe huisartsinformatiesysteem wel doen. Dit systeem zal deze functie op een veilige manier ondersteunen.

Je bent als patiënt ingeschreven: je belt naar de praktijk, daar wordt je gevraagd om je gegevens achter te laten. Daarna krijg je te horen hoe laat je wordt teruggebeld. De assistente neemt dan contact met je op. Dit bespaart je wachttijd en telefoonkosten. Vervolgens zal de assistente een afspraak met je plannen, dit kan via een consult met de arts of een beeldbel afspraak zijn.  Voor een beeldbel afspraak krijg je een via een berichtje een link van de assistente, nadat je een app hebt gedownload, word je in verbinding gebracht met de arts op het afgesproken tijdstip.

Je bent nog geen patiënt: Je schrijft je eerst in als patiënt, dit kan volledig online, klik hier om door te gaan naar het inschrijfformulier. Nadat je bent ingeschreven krijg je hier een reactie op en vervolgens kun je bellen voor het maken van een afspraak.

Een afspraak maken kan door telefonisch contact op te nemen met de praktijk. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00: +31 77 78 20 9 20