Venlo Gezond!

We waren verheugd deel te nemen aan de inspirerende bijeenkomst ‘Venlo Gezond!’ die op dinsdag 6 juni in het stadhuis van Venlo plaatsvond. De bijeenkomst was een viering van diverse enthousiaste initiatieven op het gebied van het sociaal domein, met een sterke verbinding naar huisartsenpraktijken.

Healthcare for Internationals Limburg was ook aanwezig en we hadden de kans om met velen te spreken over ons nieuwe Walk-in Centre H4i. Deze gelegenheid gaf ons een platform om te delen over onze visie en plannen voor de toekomst en om de dialoog aan te gaan met andere professionals in de gezondheidszorg en het sociaal domein.

We waarderen ‘Venlo Gezond!’ als een initiatief dat samenwerking en innovatie binnen de gezondheidszorg stimuleert. We zijn vastbesloten om dit initiatief verder te promoten binnen onze professionele netwerken en bij te dragen aan de groei en verbetering van de gezondheidszorg in onze regio.

Onze gezamenlijke ambitie die uit deze bijeenkomst naar voren kwam? Het waarborgen van toegankelijke huisartsenzorg voor iedereen! We zijn trots om deel uit te maken van deze gemeenschap en kijken uit naar toekomstige mogelijkheden om samen te werken aan dit gedeelde doel.

Deel dit bericht