Wat doen wij? Frank van Kemenade legt uit

Frank van Kemenade onlangs is verschenen op Omroep P&M om te praten over onze praktijk, Healthcare for Internationals Limburg. Tijdens dit uitgebreide interview bood Frank een gedetailleerde kijk op onze missie, diensten, en hoe we proberen om een verschil te maken in de gezondheidszorg voor internationals in Limburg.

Healthcare for Internationals Limburg is een unieke praktijk in het hart van Venlo, ontworpen om mensen zonder een eigen huisarts te ondersteunen. Onze visie is om kwalitatieve en toegankelijke zorg te bieden aan iedereen die het nodig heeft, ongeacht hun achtergrond of waar ze vandaan komen. We zijn er voor statushouders, recent verhuisden naar Noord-Limburg en iedereen die op zoek is naar een huisarts.

In het interview deelt Frank de inspiratie achter de oprichting van de praktijk, legt hij uit waarom een dergelijke dienst nodig is, en hoe onze aanpak verschilt van de traditionele huisartsenpraktijken. Ook bespreekt hij de uitdagingen waar onze patiënten vaak mee te maken krijgen en hoe wij proberen deze obstakels te overwinnen.

We nodigen u van harte uit om het volledige interview te bekijken. Dit geeft u een beter inzicht in onze inzet en toewijding om een verschil te maken in de gezondheidszorg voor internationals in Limburg. Bekijk het interview hieronder.

Deel dit bericht