Onze praktijk zet nieuwe stappen richting inclusieve zorg

Met grote opwinding willen we een belangrijke ontwikkeling in onze praktijk aankondigen – we breiden uit! In ons streven om hoogwaardige en toegankelijke gezondheidszorg te bieden aan iedereen die het nodig heeft, zijn we verheugd te kunnen melden dat we nu patiënten van verschillende nationaliteiten kunnen verwelkomen die geen huisarts hebben.

Deze uitbreiding is een grote stap voorwaarts in onze voortdurende inspanningen om inclusieve en diverse zorg te bieden aan de gemeenschap. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat iedereen, ongeacht hun nationaliteit of achtergrond, toegang heeft tot kwaliteitsvolle, empathische en efficiënte gezondheidszorg.

Vanaf nu zullen we ons inzetten om deze groep patiënten te bedienen en ervoor te zorgen dat hun gezondheidsbehoeften volledig worden aangepakt. Wij geloven dat gezondheidszorg een universeel recht is en we zijn vastbesloten om dat recht voor iedereen te verdedigen.

Voor meer informatie over wat deze uitbreiding precies inhoudt, nodigen we u uit om een bezoek te brengen aan onze website. U vindt er gedetailleerde informatie over hoe we deze nieuwe patiënten van dienst kunnen zijn, hoe u een afspraak kunt maken en welke diensten we kunnen bieden.

Dank u wel voor uw voortdurende steun en betrokkenheid bij onze praktijk. We kijken ernaar uit om samen met u verder te bouwen aan een gezondere, meer inclusieve gemeenschap.

Deel dit bericht